https://nl.linkedin.com/pub/g-hoogsteder/10/a8b/449

Ad is directie-adviseur bij SEOR. Hij heeft tijdens zijn loopbaan verschillende functies vervuld binnen de Erasmus Universiteit en de EUR Holding, waaronder de functie van algemeen directeur bij SEOR.

0

Ad Hoogsteder

Ad Hoogsteder

Directie-adviseur

Ad is directie-adviseur bij SEOR. Hij begon zijn loopbaan bij ABN AMRO en was vervolgens werkzaam bij een aantal scheepvaartmaatschappijen in Rotterdam. Daarna was hij in een groot aantal functies werkzaam bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Zijn laatste positie bij de EUR was directeur SSC Human Resources and Finance. Ad was tot eind 2019 algemeen directeur van SEOR en ERBS, dat ook onderdeel uitmaakt van de EUR Holding. Naast zijn rol als directie-adviseur bij SEOR, vervult hij enige adviesfuncties voor externe partijen.

CV

Contact

Telefoonnummer: 
+ 31 (0)10 3020500

Recente projecten

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!