https://www.linkedin.com/in/arie-gelderblom-90aa2b6/

Arie Gelderblom heeft meer dan 25 jaar ervaring met onderzoek, met name op het gebied van onderwijs en scholing, vergrijzing en arbeidsmarktbeleid.

alt='Arie Gelderblom' title='Arie Gelderblom' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Arie.png'

Arie Gelderblom

Arie Gelderblom

Projectleider, senior onderzoeker

Arie Gelderblom is projectleider en senior onderzoeker bij SEOR. Hij heeft meer dan 25 jaar onderzoekservaring in zowel nationale als internationale projecten, waarbij hij vaak de rol van projectleider vervulde. Arie heeft veel studies verricht op het terrein van de aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, scholing van werkenden, oudere werknemers, de effecten van technologische veranderingen op de arbeidsmarkt en evaluaties van arbeidsmarktmaatregelen. Hij is gepromoveerd op een studie over kosten en baten van de toepassing van e-learning bij scholing van werkenden.

CV

 • 2000 - heden         Projectleider en senior onderzoeker, SEOR
 • 1994 - 1999           Senior onderzoeker, NEI
 • 1989 - 1994           Onderzoeker, NEI

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)6 20602998

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 6e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!