https://www.linkedin.com/in/arie-jan-van-der-toorn-b36176a7/

Arie-Jan van der Toorn heeft beleidseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij richt zich vooral op kwantitatieve analyses.

alt='Arie-Jan van der Toorn' title='Arie-Jan van der Toorn' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Arie-Jan.png'

Arie-Jan van der Toorn

Arie-Jan van der Toorn

Onderzoeker

Arie-Jan van der Toorn is sinds 2018 werkzaam als onderzoeker bij SEOR. Hij heeft beleidseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als onderzoeker bij SEOR is Arie-Jan vooral gericht op kwantitatieve analyses. Hij heeft ervaring met verschillende kwantitatieve methoden en technieken en het koppelen van en werken met grote databestanden, zoals microdata van het CBS. Verder heeft hij ervaring met het afnemen van interviews en het opstellen en programmeren van enquêtes.

Zijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van beleid dat zich richt op een goed functionerende arbeidsmarkt voor elke groep in de samenleving. Dit gaat onder andere om onderzoeken rondom de arbeidsmarktpositie van mensen met een arbeidsbeperking, ouderen en specifieke beroepsgroepen, en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Verder heeft Arie-Jan ervaring met het evalueren van arbeidsmarktbeleid op Europees niveau.

CV

 • 2018 - heden   Onderzoeker, SEOR

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)6 40988121

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 6e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!