https://www.linkedin.com/in/elisadevleeschouwer

Elisa de Vleeschouwer heeft economie gestudeerd aan Tilburg University, met als specialisatie Resources, Development & Growth. Zij richt zich met name op kwantitatieve analyses.

alt='Elisa de Vleeschouwer' title='Elisa de Vleeschouwer' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Elisa.png'

Elisa de Vleeschouwer

Elisa de Vleeschouwer

Onderzoeker

Elisa de Vleeschouwer is sinds 2016 werkzaam als onderzoeker bij SEOR. Ze heeft algemene economie gestudeerd aan Tilburg University, met als specialisatie de track Resources, Development & Growth. Elisa is betrokken bij diverse onderzoeksactiviteiten, met een focus op kwantitatieve analyses. Ze heeft ruime ervaring met het koppelen en analyseren van grote databestanden, waaronder CBS microdata.

Haar expertise ligt voornamelijk op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs. Belangrijke thema's in haar werk zijn o.a. de arbeidsmarktpositie van kwetsbare groepen (lager opgeleiden, mensen met een migratieachtergrond, mensen met een arbeidsbeperking, ouderen, etc.), duurzame inzetbaarheid en leven lang ontwikkelen, en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

CV

 • 2016 - heden   Onderzoeker, SEOR

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)6 40904546

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 6e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!