Evaluatie inrichting van het arbeidsmarktbeleid van de provincie Noord-Brabant 2016-2019

Evaluatie inrichting van het arbeidsmarktbeleid van de provincie Noord-Brabant 2016-2019

In juni 2016 hebben de Provinciale Staten van Noord-Brabant het uitvoeringsprogramma “Naar een Veerkrachtige Arbeidsmarkt” vastgesteld. Voor de realisatie van de daarin genoemde doelstelling vindt de aansturing van het arbeidsmarktbeleid van de provincie Noord-Brabant in de periode 2016-2019 plaats langs vijf inhoudelijke ontwikkellijnen en drie sporen in de uitvoering. SEOR heeft de inrichting van het provinciale arbeidsmarktbeleid geëvalueerd.

De centrale vraag van deze evaluatie is:

Hoe effectief en efficiënt is de inrichting van het arbeidsmarktbeleid van de provincie Noord-Brabant in de periode 2016-2019?

Met andere woorden: doet de provincie de juiste dingen en doen ze die dingen dan goed? En doen ze die dingen met de juiste partners? Dit is nagegaan door middel van desk research, persoonlijke interviews en groepsgesprekken met betrokkenen bij het provinciale arbeidsmarktbeleid.

Download

Details

Publicatiedatum: 
Augustus 2019
Auteurs:
Opdrachtgever: 
Provincie Noord-Brabant
In samenwerking met: 

Expertise

Contact

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!