https://www.linkedin.com/in/jos%C3%A9-gravesteijn-aa13828/

José Gravesteijn heeft meer dan 30 jaar ervaring met onderzoek op het gebied van arbeidsmarktbeleid. Zij is gespecialiseerd in kwalitatieve methoden, arbeidsrecht en HRM.

alt='José Gravesteijn' title='José Gravesteijn' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Jos%C3%A9.png'

José Gravesteijn

José Gravesteijn

Senior onderzoeker

José Gravesteijn is algemeen econoom en heeft meer dan 30 jaar ervaring met onderzoeken en projecten op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau op het gebied van HRM-vraagstukken, arbeidsmarkt, onderwijs en sociale zekerheid. Zij werkt sinds 2000 bij SEOR.

Arbeidsrecht en HRM-vraagstukken zijn de vakgebieden die haar speciale belangstelling hebben. Door de vele studies waar José in de loop van de jaren bij betrokken is geweest heeft ze grote expertise in vooral kwalitatieve onderzoekstechnieken: het opstellen van vragen- en gesprekspuntenlijsten, het houden van (diepte-)interviews, het leiden van groepsgesprekken, het analyseren van informatie uit het veldwerk, literatuurreviews en rapporteren. Binnen het team heeft zij zich dan ook ontwikkeld als de specialist voor het voeren van interviews en groepsgesprekken. Omdat ze haar gesprekpartners altijd open benadert en interviewt, weet ze heel veel informatie op tafel te krijgen en is haar inbreng in projecten met een kwalitatieve component van onschatbare waarde.

CV

 • 2000 - heden         Senior onderzoeker, SEOR
 • 1984 - 1999           Onderzoeker, Divisie Arbeid en Onderwijs, NEI

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)6 36410234

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!