https://www.linkedin.com/in/kees-zandvliet-55487793/?locale=en_US

Kees Zandvliet is algemeen econoom. Hij is gespecialiseerd in beleidsevaluaties en arbeidsmarktonderzoek van specifieke sectoren, beroepen, groepen en regio's.

alt='Kees Zandvliet' title='Kees Zandvliet' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Kees.png'

Kees Zandvliet

Kees Zandvliet

Projectleider, senior onderzoeker

Kees Zandvliet is algemeen econoom en sinds 2000 als projectleider en senior onderzoeker bij SEOR werkzaam. Hij is een arbeidsmarktdeskundige met ruime ervaring met onderzoek en advies op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en sociale zekerheid. Kees werkt voor lokale, regionale, nationale en Europese opdrachtgevers, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties, brancheorganisaties, uitvoeringsorganisaties en de Europese Commissie.

Evaluatie van beleid en specifieke maatregelen op de arbeidsmarkt vormen belangrijk thema’s in zijn werk. Andere in zijn werk terugkerende thema’s zijn de analyse van de arbeidsmarkten van specifieke beroepsgroepen (maintenance, agrarische beroepen, onderwijsgevenden, milieudeskundigen, vrachtwagenchauffeurs en magazijnpersoneel), specifieke sectoren (onder meer luchtvaart, transport en logistiek, landbouw, onderwijs, chemische industrie) en specifieke regio’s (in het bijzonder Den Haag, Rotterdam, havengebied) en/of doelgroepen (laagopgeleiden, mensen met een arbeidsbeperking, mensen met een migratieachtergrond). In een groot deel van het arbeidsmarktonderzoek zijn prognoses en/of toekomstverwachtingen eveneens aan de orde, evenals analyse en evaluatie van beleid en beleidsmaatregelen.

CV

 • 2000 - heden         Projectleider en senior onderzoeker, SEOR
 • 1998 - 2000           Project manager, Divisie Arbeid en Onderwijs, NEI
 • 1992 - 1997           Senior onderzoeker, Divisie Arbeid en Onderwijs, NEI
 • 1985 - 1991           Onderzoeker, Divisie Arbeid en Onderwijs, NEI

Contact

Telefoonnummer: 
+ 31 (0)6 81003294

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 6e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!