https://www.linkedin.com/in/mark-den-hartog-b2944b131/

Mark den Hartog heeft beleidseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij richt zich vooral op kwantitatieve analyses.

alt='' title='' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Mark_tn.png'

Mark den Hartog

Mark den Hartog

Junior onderzoeker

Mark den Hartog heeft de master beleidseconomie aan de Erasmus School of Economics gevolgd. In zijn masterscriptie heeft hij het effect van de wettelijke transitievergoeding op de kans van ontslag voor 50-plussers bestudeerd aan de hand van microdata uit de polisadministratie. Na zijn studie heeft hij drie maanden als onderzoeksmedewerker gewerkt bij de Erasmus Universiteit, waar hij onderzoek heeft gedaan naar baanzekerheid onder uitzendkrachten.

Als onderzoeker bij SEOR is Mark vooral gericht op kwantitatieve analyses. Hij heeft ervaring met verschillende kwantitatieve methoden en technieken.

CV

 • 2021 - heden   Junior onderzoeker, SEOR
 • 2021         Onderzoeksmedewerker, Erasmus Universiteit Rotterdam

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0) 10 302 0500

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!