https://www.linkedin.com/in/martine-de-rooij-225259a0/

Martine de Rooij heeft Health Economics, Policy and Law gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij richt zich vooral op kwalitatief onderzoek.

alt='Martine de Rooij' title='Martine de Rooij' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Martine.png'

Martine de Rooij

Martine de Rooij

Junior onderzoeker

Martine de Rooij is sinds begin 2017 werkzaam bij SEOR als junior onderzoeker. Daarvoor heeft zij haar opleiding afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar studieachtergrond is vooral gefocust op de gezondheidszorg. De masteropleiding Health Economics, Policy and Law heeft zij aansluitend gevolgd op de bachelor Gezondheidswetenschappen, Beleid en Management Gezondheidszorg. Tijdens haar opleiding heeft Martine zowel kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksvaardigheden opgedaan. Als onderzoeker bij SEOR houdt ze zich onder andere bezig met literatuurstudies, enquêtes en interviews.

CV

 • 2017 - heden         Junior onderzoeker, SEOR

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)10 3020500

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert wereldwijd economisch onderzoek uit voor overheden en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!