Stagiair gezocht!

  • Nov 2017

SEOR is momenteel op zoek naar stagiairs die ons kunnen assisteren bij een aantal interessante projecten! Organisaties waar SEOR voor werkt zijn onder andere diverse ministeries, de Europese Commissie en branche-organisaties. Op dit moment lopen er verschillende projecten waarbij de inzet van een stagiair goed zou passen. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderzoek naar de arbeidsmarkt in specifieke sectoren, zoals bij de politie en in het voortgezet onderwijs.

In de praktijk wordt je als stagiair betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van interviews, het verzamelen van literatuur en het verwerken van data. Al deze activiteiten vinden in nauwe samenwerking met ervaren onderzoekers plaats. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bachelor- of masterstudenten met een brede maatschappelijke interesse en goede analytische vaardigheden.

Heb je interesse? Bekijk dan de vacature via deze link. Voor meer informatie of om te solliciteren, kun je contact opnemen met Arie Gelderblom (gelderblom@seor.eur.nl of +31 (0)10 302 0505).

Download & Contact