Werken bij SEOR

SEOR is altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Wij worden vooral blij van onderzoekers met een economische of econometrische achtergrond, die graag praktisch en toegepast beleidsonderzoek willen doen.

Senior onderzoeker/projectleider

Wij zijn op zoek naar een ervaren senior onderzoeker cq. projectleider die zijn sporen op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt reeds verdiend heeft. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, het naar buiten toe representeren van SEOR, en het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein. Bekijk de vacature via deze link. Heb je interesse en wil je graag meer informatie over de vacature, neem dan contact op met wetenschappelijk directeur Yvonne Prince (prince@seor.eur.nl of +31 (0)6 40527014).

Medior onderzoeker

Heb jij ervaring met onderzoek op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Wij zoeken iemand die bij voorkeur is gepromoveerd, sterk is in kwantitatieve methoden en technieken of ervaring heeft opgedaan bij een relevante beleidsorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein, en mede verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, en het naar buiten toe representeren van SEOR. Afhankelijk van de geleverde prestaties is doorgroei mogelijk naar de functie van senior onderzoeker/projectleider. Bekijk de vacature via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met wetenschappelijk directeur Yvonne Prince (prince@seor.eur.nl of +31 (0)6 40527014).

Stage

Wij zijn op zoek naar stagiairs die ons kunnen assisteren bij diverse interessante projecten! Bekijk de vacature via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Arie Gelderblom (gelderblom@seor.eur.nl of +31 (0)6 20602998).

Open sollicitaties

Staat jouw vacature er niet bij? Geen probleem, wij vinden het altijd leuk om kennis te maken met enthousiaste mensen. Neem vooral contact met ons op!

 

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert wereldwijd economisch onderzoek uit voor overheden en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!