Werken bij SEOR

SEOR is altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Wij worden vooral blij van onderzoekers met een economische of econometrische achtergrond, die graag praktisch en toegepast beleidsonderzoek willen doen.

Stage 

Wij zijn op zoek naar stagiairs die ons kunnen assisteren bij diverse interessante projecten! Bekijk de vacature via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Arie Gelderblom (gelderblom@seor.eur.nl of +31 (0)6 2060 2998).

Kwantitatieve junior onderzoeker

Wij zijn op zoek naar een kwantitatieve junior onderzoeker. Heb je recent een relevante academische opleiding afgerond (zoals beleidseconomie, algemene economie of econometrie) en wil je jouw analytische, kwantitatieve vaardigheden inzetten voor onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken? Bekijk dan de vacature via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Prince (prince@seor.eur.nl of +31 (0)6 4052 7014).

Open sollicitaties

Staat jouw vacature er niet bij? Geen probleem, wij vinden het altijd leuk om kennis te maken met enthousiaste mensen. Neem vooral contact met ons op!

 

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert sociaal-economisch onderzoek uit voor nationale, regionale en lokale overheden, de Europese Commissie, sectororganisaties en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!