Vacature senior projectleider/onderzoeker

 • 16-05-2022

SEOR is op zoek naar een senior projectleider/onderzoeker arbeidsmarkt

(32 uur per week)

SEOR heeft een grote naam opgebouwd op de thema’s arbeid, werkgelegenheid, sociale zekerheid, en de aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, in het algemeen als voor specifieke doelgroepen en sectoren. Op deze terreinen worden verschillende soorten beleidsonderzoek uitgevoerd met de inzet van zowel kwalitatieve als kwantitatieve methoden. SEOR heeft daarbij sterke expertise op het terrein van (tussentijdse) evaluaties. SEOR levert met toegepast wetenschappelijk onderzoek een bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Het onderzoek dat SEOR verricht levert praktisch bruikbare resultaten voor de opdrachtgever.

Ons team bestaat uit 12-15 sterk uiteenlopende persoonlijkheden, van senioren met bergen aan kennis en kunde tot stagiairs die met hun frisse blik onze organisatie vernieuwen. Bij SEOR is sprake van een informele werksfeer. SEOR is gevestigd in de dynamische werkomgeving in de Rotterdam Science Tower aan de Marconistraat te Rotterdam.

SEOR is gelieerd aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), en opereert als onafhankelijke BV onder de EUR Holding. Door de band met de Erasmus Universiteit kan SEOR adequaat en snel een beroep doen op aanvullende academische kennis en expertise: momenteel zijn vier wetenschappers als associate aan SEOR verbonden. SEOR heeft een breed netwerk en werkt regelmatig samen met andere onderzoeksbureaus.

Zie www.seor.nl voor meer informatie over de organisatie, expertiseterreinen en publicaties van SEOR.

Activiteiten

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider cq. senior onderzoeker die zijn sporen op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt reeds verdiend heeft. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, het naar buiten toe representeren van SEOR, en het leiden, aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein. Je bent gewend om de lead te nemen bij zowel offerteaanvragen als onderzoeksprojecten. Je bent en blijft op de hoogte van de relevante beleidsontwikkelingen en wordt extern gewaardeerd om je visie en vakkennis. Je hebt ervaring met evaluatiestudies opgedaan naast de toepassing van diverse soorten (kwalitatieve en kwantitatieve) onderzoeksmethoden.

Profiel

 • Afgeronde en relevante academische opleiding, zoals algemene economie of econometrie, arbeidssociologie of arbeidspsychologie.
 • Ruime inhoudelijke onderzoekservaring cq. werkervaring op dit terrein.
 • Aantoonbare ervaring met het verwerven van opdrachten en het schrijven van offertes.
 • Goede projectmanagementvaardigheden.
 • De beschikking over een relevant netwerk.
 • Extern gericht en goede communicatievaardigheden.
 • Goede analytische onderzoekvaardigheden.
 • Open houding bij samenwerking.
 • Flexibel en bereid om taken van anderen op te pakken.
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal, en een vlotte pen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je relevante werkervaring en bedraagt maximaal € 6.444,- bruto per maand (schaal 13 CAO Nederlandse Universiteiten). Op termijn is op basis van geleverde prestaties een doorgroei naar schaal 14 (bruto € 7.079,- per maand) mogelijk. Daarnaast bieden we een vakantietoelage van 8% van het bruto jaarsalaris en een reiskosten- en internetvergoeding. Bij een volledig dienstverband bedraagt het aantal verlofdagen 25 en het aantal ADV-dagen 19. Een deel van het ADV-verlof kan worden gevaluteerd.

SEOR biedt een plezierige, informele en leergierige werksfeer. Bij SEOR werken we hybride; een combinatie van thuis werken en op kantoor.

Interesse?

Als je interesse of vragen hebt, neem dan contact op met Yvonne Prince, directeur van SEOR, via 06 4052 7014 of prince@seor.eur.nl.

Mail je sollicitatie uiterlijk op 30 mei in de vorm van een motivatiebrief plus CV, aan het secretariaat van SEOR via seor-secr@seor.eur.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Contact