Stageplaats bij onderzoeksbureau SEOR

  • 6 mei 2024

SEOR is een zelfstandig onderzoeksbureau in Rotterdam dat opereert onder de paraplu van de Erasmus Universiteit Rotterdam. We doen beleidsonderzoek op het gebied van arbeid, werkgelegenheid, sociale zekerheid, en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Zo helpen we opdrachtgevers als ministeries, gemeentes en sectororganisaties om een helder begrip te krijgen van maatschappelijke vraagstukken, zodat zij geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Bij SEOR lopen diverse projecten waarbij de inzet van een stagiair goed zou passen. Deze projecten betreffen bijvoorbeeld evaluaties van arbeidsmarktmaatregelen om de positie van laagopgeleiden, oudere werknemers, zzp’ers of werkzoekenden te versterken. Tevens voeren we veel onderzoek uit naar de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, zoals het toenemende belang van scholing hierbij (leven lang leren). Als stagiair assisteer je bijvoorbeeld bij de voorbereiding en uitvoering van interviews, het verzamelen en verwerken van literatuur en het analyseren van data.

Heb je interesse? Bekijk dan de volledige vacature via deze link. Om te solliciteren, stuur je een mail met je cv en motivatiebrief naar Yvonne Prince (prince@seor.eur.nl) en Arie Gelderblom (gelderblom@seor.eur.nl). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact