Vacature junior onderzoeker (min. 32 uur)

  • Mei 2024

SEOR is op zoek naar een junior onderzoeker
(min. 32 uur per week)

SEOR heeft een grote naam opgebouwd met sociaal-economisch beleidsonderzoek op de thema’s arbeid, werkgelegenheid, sociale zekerheid, en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, zowel in het algemeen als gericht op specifieke doelgroepen, regio’s en sectoren. We helpen opdrachtgevers als ministeries, gemeentes en sectororganisaties om een helder begrip te krijgen van maatschappelijke vraagstukken, zodat zij geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Wij zijn op zoek naar een junior onderzoeker met een economische of arbeidssociologische achtergrond. Je vindt bij SEOR een afwisselende werkomgeving, waar je steeds in verschillende projectteams werkt en wordt ingezet op alle aspecten van het onderzoek (zoals deskresearch, literatuuronderzoek, enquêtes, interviews, data-analyse en rapportage). Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van offertes en het onderhouden van externe contacten.

Heb jij interesse in onze expertiseterreinen en wil je jouw analytische vaardigheden graag inzetten om een bijdrage te leveren aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken? Misschien past deze functie dan bij jou!

SEOR biedt een plezierige, informele en leergierige werksfeer en goede, competitieve arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse? Bekijk dan de volledige vacature via deze link.

Voor meer informatie kun je contact openemen met onze directeur, Yvonne Prince (06 4052 7014 of prince@seor.eur.nl). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren, door je motivatiebrief en cv uiterlijk 28 mei te mailen naar Yvonne Prince. Neem daarin duidelijk op wat je affiniteit en ervaring met kwantitatieve methoden is. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact