Vacature medior onderzoeker (minimaal 32 uur)

  • November 2019

SEOR is op zoek naar een medior onderzoeker, die ervaring heeft op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein, en mede verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, en het naar buiten toe representeren van SEOR. Afhankelijk van de geleverde prestaties is doorgroei mogelijk naar de functie van senior onderzoeker/projectleider.

Heb jij ervaring met evaluatiestudies en diverse andere onderzoeken? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Wij zoeken iemand die bij voorkeur is gepromoveerd, sterk is in kwantitatieve methoden en technieken of ervaring heeft opgedaan bij een relevante beleidsorganisatie. Bekijk de volledige vacature via deze link.

Als je interesse of vragen hebt, neem dan contact op met Yvonne Prince, wetenschappelijk directeur van
SEOR, via 06 4052 7014 of prince@seor.eur.nl. Of mail je sollicitatie voor 11 december, in de vorm van een motivatiebrief plus CV, aan het secretariaat van SEOR via seor-secr@seor.eur.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact