Vacature office manager (20-32 uur per week)

  • Juli 2019

SEOR is op zoek naar een medewerker die ondersteuning kan bieden bij de algemene gang van zaken op kantoor en daarnaast kan assisteren bij onze onderzoeken. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het kantoor, waarbij je algemene secretariële taken voor je rekening neemt, ondersteuning biedt bij offertetrajecten en onderzoeksprojecten, en de projectadministratie en IT-gerelateerde zaken verzorgt. Zo plan je meetings in, neem je de telefoon aan, ben je eerste aanspreekpunt bij IT-zaken, houd je projectinformatie en facturering bij, en geef je rapporten vorm. Daarnaast kun je worden ingezet bij de verschillende opdrachten die we hebben lopen. Dit kan het finaliseren van rapporten zijn, maar ook het inhoudelijk ondersteunen van onze onderzoeken.

De functie is voor vijf dagen per week, waarbij het aantal uur per dag kan wisselen maar minimaal vier uur per dag bedraagt. Wanneer en hoeveel uur je werkt is in overleg nader in te vullen. Je bent sociaal vaardig en representatief, en je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Ook beschik je over een zeer goede kennis van Word en Excel en heb je bij voorkeur een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond.

Ben je geïnteresseerd in de functie van office manager bij SEOR? Bekijk dan snel de vacature via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Prince, wetenschappelijk directeur van SEOR, via prince@seor.eur.nl of 06 4052 7014.

Contact