Vacature senior projectleider/onderzoeker

  • Augustus 2022

SEOR is op zoek naar een senior projectleider/onderzoeker arbeidsmarkt
(
32 uur per week)

SEOR heeft een grote naam opgebouwd op de thema's arbeid, werkgelegenheid, sociale zekerheid en de aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, zowel in het algemeen als voor specifieke doelgroepen en sectoren. Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider cq. senior onderzoeker, die zijn sporen op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt reeds verdiend heeft. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, het naar buiten toe representeren van SEOR, en het leiden, aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein.

Ben jij gewend om de lead te nemen bij onderzoeksprojecten en offerteaanvragen, ben je goed op de hoogte van relevante beleidsontwikkelingen en word je gewaardeerd om jouw visie en vakkennis? Misschien is deze functie jou dan op het lijf geschreven!

SEOR biedt een plezierige, informele en leergierige werksfeer en goede, competitieve arbeidsvoorwaarden. We werken hybride. Heb je interesse? Bekijk dan de volledige vacature via deze link.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze directeur, Yvonne Prince (06 4052 7014 of prince@seor.eur.nl). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren, door je motivatiebrief plus CV voor 19 september te mailen naar Yvonne Prince (via prince@seor.eur.nl). We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact