Vacature senior projectleider/onderzoeker

  • November 2019

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider cq. senior onderzoeker die zijn sporen op het terrein van arbeidsmarktvraagstukken en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt reeds verdiend heeft. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten, het onderhouden van een relatienetwerk met (potentiële) opdrachtgevers en samenwerkingspartners, het naar buiten toe representeren van SEOR, en het aansturen en uitvoeren van onderzoeksprojecten op jouw expertiseterrein.

Ben jij gewend om de lead te nemen bij onderzoeksprojecten en offerteaanvragen, ben je goed op de hoogte van relevante beleidsontwikkelingen en word je gewaardeerd om jouw visie en vakkennis? Misschien is deze functie jou dan op het lijf geschreven!

SEOR biedt een plezierige, leergierige werksfeer en goede, competitieve arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse? Bekijk dan snel de vacature via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met wetenschappelijk directeur Yvonne Prince (06 4052 7014 of prince@seor.eur.nl). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren, door je motivatiebrief plus CV voor 9 december aan het secretariaat van SEOR te sturen via seor-secr@seor.eur.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact