https://www.linkedin.com/in/zo%C3%AB-yara-van-hamburg-226034b0?originalSubdomain=nl

Yara van Hamburg voert diverse werkzaamheden uit voor alle projecten van SEOR. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de office en secretariële administratie.

alt='Yara van Hamburg' title='Yara van Hamburg' src='https://www.seor.nl/Cms_Media/Yara.png'

Yara van Hamburg

Yara van Hamburg

Office manager, junior projectmedewerker

Yara van Hamburg is sinds 2017 werkzaam bij SEOR als office manager en sinds 2018 voert zij ook onderzoekstaken uit als junior projectmedewerker. Zij heeft een bachelorsdiploma Liberal Arts and Sciences met als hoofdrichting Culturele Antropologie en een masterdiploma in Media en Cultuur. Gedurende haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in de thema’s interculturaliteit, etnografie, interdisciplinariteit en culturele sensitiviteit. Bij SEOR is zij betrokken bij de organisatie van diverse onderzoeken. Daarnaast draagt zij zorg voor het managen van alle SEOR projecten en activiteiten.

CV

 • 2017 - heden         Office manager en junior projectmedewerker, SEOR

Contact

Telefoonnummer: 
+31 (0)10 3020500 / +31 (0)6 40515288

OVER SEOR

SEOR is een onafhankelijk onderzoeksbureau gelieerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. SEOR voert wereldwijd economisch onderzoek uit voor overheden en private partijen op het gebied van arbeid, sociale zekerheid, onderwijs, innovatie, regulering en ondernemerschap.

CONTACT

 • Adres:
 • Rotterdam Science Tower
  Marconistraat 16, 11e etage
  3029 AK Rotterdam
 • Telefoon:
  +31 (0)10 302 0500

  E-mail:
  seor-secr@seor.eur.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!